Konstruktioner

Betongfiber Sverige AB är Skandinaviens exklusiva rådgivande specialist och leverantör av konstruktiva fiber. Vi erbjuder ett världsledande koncept och hållbart alternativ för byggbranschen, som kan ersätta armeringsstål och kraftig minskning av påverkan på miljön, ekonomin och arbetsmiljö av hela byggprojektet.

Vi har flera års erfarenhet av utveckling och användning av konstruktiva fiber i flera länder, bland annat Danmark, Sverige, Norge.

Miljövarudeklarationen EPD påvisar en CO2-besparing på upp till 90 % jämfört med traditionell stålarmering. BarChip 48 erbjuder överlägset slutresultat och kostnadsbesparingar. Konstruktiva fiber är rost- och korrosionsfria syntetfiberarmeringen ger också en längre livslängd för den färdiga betongkonstruktionen. Sammantaget resulterar detta i större ekonomiska besparingar på projektet, och en stor CO2-minskning.

Vi erbjuder exklusiv kundrådgivning med samspelet mellan minskningen av miljöavtrycket och optimeringen av projektekonomin, vilket vi kan säkerställa. Vilket är en överlägsen vinst för våra kunder, vårt koncept eliminerar arbetstiden och arbetsmiljön förbättras på samtliga nivåer.

BarChip 48 blandas direkt i betongen på betongstationerna runt om i Skandinavien, därmed kan alla, oavsett geografiskt läge, få färdig armerad betong levererad direkt till byggarbetsplatsen, redo för omedelbar gjutning.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå